08 December 2010

Gaji RM425,000 sebulan pun BINI mintak cerai


Konon ceritanya, bini Raja Air Selangor CASANDRA mohon bercerai dari suaminya, TS Rozali Ismail, Pengerusi Eksekutif Syabas.

Pelik juga apa pasal bini dia yang comel loteh ni minta cerai, sebab laki dia ni kaya raya hasil jual air kepada rakyat marhaen di Selangor. Dia akan menjadi bertambah kaya jika rakyat selangor yang prihatin terus berdiam diri kerana nak naik kan lagi harga air sebanyak 37%.

Kini dia dah slow sikit dan sonyap bab saman menyaman ni sebab memorundum sudah dihantar kepada YDP Agong, dan Shaziman kata pintu rundingan terbuka luas.

Bini dia fed-up dengan laki dia sebab isu ini ke? Nak Layan berita lagi  di sini. ..... Wallahuaklam.

3 comments:

  1. Banyaknya "money" laki dia tp tak ada "mani" agaknya

    ReplyDelete
  2. biasalah... orang bisness man... memang pandai cari duit... klu kita nak berjaya kena la cari rezeki lebih...

    ReplyDelete
  3. pandai songlap duit orang

    ReplyDelete

Recent Posts

Recent Posts : Dr Siti Mariah

Popular Posts

Artikal pilihan hari ini