14 April 2011

Epic Fail..PRN Sarawak

Apa yang mungkin boleh disimpulkan dari gambar di sebelah;
1. Calon tu tak sekolah, fail BM.
2. Calon atau parti tu memang tidak membangunkan kawasan. Yang dibangunkan cuma Kewasan.
3. Kalau ini pun tak boleh nak settle, macammana nak jadi leader.

Kalau dalam blog, boleh lah merapu ke, tapi ni billboard pilihanraya. Ni lah padahnya, pemimpin kalau dah korup, bahasa pun jadi kurap. Tu belum akalnya tu.

No comments:

Post a Comment

Recent Posts

Recent Posts : Dr Siti Mariah

Popular Posts

Artikal pilihan hari ini