31 October 2010

Live dari Galas : Utusan Meloya & Berita Hairan tak laku ke?

Pagi pusing-pusing cari makan kat Bandar Lama Gua Musang berhampiran Stesen Keretapi belori-lori surat khabar Utusan Meloya dan Berita Hairan termasuk Sinar Hairan diberi percuma kepada semua kenderaan yang lalu lalang.

Ini kerja UmNGOK lah, kami pusing 5 kali di 4 lokasi dan dapat hampir 20 sets ketiga-tiga surat khabar tersebut.

Jika anda masih berada di Galas arahkan semua petugas diBilik Gerakan masing-masing untuk keluar mengutip surat khabar tak laku tu untuk dijadikan "surat khabar lama" bungkus nasi lemak.

Berita dalam ke tiga tiga paper tu, nak baca pun tak lalu.

1 comment:

  1. Salam tuan tanah, ada gambar tak? kalau ada bagilah gambar, baru nampak bukti, boleh kongsi ngn semua org yg akhbar penipu tu dah tak laku!

    ReplyDelete

Recent Posts

Recent Posts : Dr Siti Mariah

Popular Posts

Artikal pilihan hari ini