26 April 2010

Gambar tempat mangsa dibelasah

Saya tiba kira-kira jam 3.35 petang, ini gambar pertama yang diambil, penyokong BN berada bersebelahan dengan penyokong PR.

Kumpulan penyokong BN, gambar ini diambil kerana saya hairan mengapa mereka pakai baju orange?. Mangsa dibelasah oleh kumpulan penyokong ini, Petugas BN yang bertugas disini berasal dari Melaka manakala petugas PR dari Subang.
Gambar dari arah sekolah pusat pengundian dan disebelah Polis yang ramai itulah penyokong BN berada dan mangsa terpaksa melalui kumpulan penyokong BN untuk pulang. Saya dan rakan juga melalui laluan ini dan sempat bersalaman dengan dua tiga orang penyokong BN.
YB Tian Chua juga berada ditempat kejadian, cuma tidak dapat dipastikan adakah beliau masih berada ditempat tersebut ketika kejadian atau sudah beredar.

Jika ada yang cuba mempersendakan peristiwa ini sila berhubung dengan PAS Cawangan Bukit Sentosa, YB Tian Chua dan PAS Kawasan Subang untuk mendapat penjelasan

1 comment:

  1. molek la,gaduh la melayu,gaduh la islam.baik 1 Israel la tidak gaduh sesama sendiri.Mana 1 melayunya.mana 1 Islamnya.kalau 1 malaysia kata tidak boleh.berat,berat perangai 1 melayu islam.fikir-fikirkanlah.

    ReplyDelete

Recent Posts : Dr Siti Mariah

Popular Posts

Artikal pilihan hari ini