10 April 2010

Penyokong Umno Melutut di Kaki MIC

SYABAS PENYOKONG UMNO SEKELIAN
Anda memang hebat, walau pun ramai penulis mengatakan anda golongon yang paling racist dalam dunia dengan mantan Presiden Umno anda sendiri dituduh oleh Menteri Umno kebanggaan anda sebagai "racist giller" baca sini tetapi akhirnya anda melutut dikaki MIC, kadavali .... kadavali .... vanakam Umno ... gembiranya Samy Vellu hingga tak terkata.
Ramai yang suka dengan sikap pondan anda, kami PR pun amat berbangga dengan sikap yang anda tunjukkan. Lebih teruk anda cuba mengugut DS Najib (hingga menonggengkannya) dan TS Muhyiddin berkenaan calun di Hulu Selangor tapi akhir anda jadi Penjilat kedua-duanya. Anda fikir anda siapa? 'Lu Fikirlah Sendiri'

Oleh kerana anda pondan anda cuba mencari kekuatan dengan bergabung dgn 'Perkosa' & 'Perkatak'. Ni semua yang kononnya jaga Melayu kuat sungguh tapi buat apa bila DS Najib umum calun MIC bertanding di PRK Hulu Selangor, Mana demo kamu? Bila orang kata 'Perkosa' & 'Perkatak' ni 'alat' Umno, kamu tak suka, tapi itulah hakikatnya.

Memalu dan memualkan ... retorik 'cakap tak serupa bikin', Umno semakin lemah dan pupus sebenarnya. Jika anda orang Umno Hulu Selangor dan anda seorang yang bermoral anda kena fikir dulu sebelum memangkah calun pilihan anda. Jika ini yang anda lakukan anda berprinsip dan bermoral dan kami ucapkan tahniah kerana kebijaksanaan anda.

Mereka menulis panjang lebar untuk menutup kebongkakkan mereka sebelum ini..  tapi pengundi bijak tidak akan percaya dengan kata-kata dan janji palsu manusia retorik ini.

NS Najib dah warning hanya dia berkuasa penuh untuk umum siapa calun pilihannya pada PRK P094 nanti, tapi orang penyokong Umno logo baru ni dah buat keputusan sendiri.

umno bahagian hulu selangor kabarnya telah bersetuju untuk memilih/melantik v mugilan anak tempatan dari mic untuk menjadi calon pada prk hulu selangor.v mugilan akan menjadi 'proksi/anak didik' kepada umno.

v mugilan naik namanya melalui endorsement umno,parti keramat melayu. bermakna v mugilan adalah calon pilihan umno hulu selangor,yang mempunyai 25 ribu ahli di sana.

v mugilan namanya bukan datang dari mic. v mugilan namanya naik dari mulut pemimpin umno bahagian hulu selangor...

usaha kami telah berjaya. mudah cerita v mugilan 'akan mengikut kata' umno bahagian. walaupun pada dasarnya, orang melayu bukan calon BN namun bila umno bahagian sendiri beri kelulusan bermakna kata putus suara melayu akan dilontarkan oleh v mugilan di parlimen kelak,insyaallah jika memang..

aku istihar tarik diri bertanding bebas . aku istihar sokong 1 juta peratus calon pilihan umno hulu selangor, iaitu v mugilan bertanding pada prk hulu selangor !

3 comments:

  1. Bodoh dan sempitnya pemikiran penyokong UMnGOk ni hingga tak terkata. Padan benarlah Selangor jatuh ke tangan PR.

    1. 'khabarnya' .... hearsay lah tu, apa punya bangang penulis upahan tu menulis berdasarkan hear say ..... oh ya teringat posting RBF pun berdasarkan hear say, sampai nak kena saman. Oii bangang zaman sekarang org tak pakai hear say lagi lah. Fakta mana fakta.

    2. Apalah bodoh sangatlah hingga kata calun mic tu nan akan dengar cakap umno. mengapalah umno dibodohkan dari dulu, kini dan selamanya

    3. mugilan proksi umno ..... kah,,, kah gelinya hati ku, betul kata Parlimen Kota Raja " Umno Penjilat Kaki MIC" wek..wek nak termuntah aku.

    4. Masa kempen nanti orang Ameno Pantai timur akan panggil calun pilihan Ameno sebagai "MU 'GILA'

    5. Orang bacul memang akan tarik diri bila ada orang bayar ... tapi rasanya tak "Lu pengecut giller dan penjilat najib mana nak jadi calun bebas'... orang tiga suku je yg percaya lu akan bertanding sebagai calun bebas.

    ReplyDelete
  2. tu yg sy mlas nk msuk pas tu makcik siti. org kta ni mengata yg bkn2, leceh r....dosa tau. tok guru dh pesan ari tu, sy hadr dan dengr sndri

    ReplyDelete
  3. xkan korang tak tau.. alif min nun wau, alif tendang wau, sarkis..umno = sarkis

    ReplyDelete

Recent Posts

Recent Posts : Dr Siti Mariah

Popular Posts

Artikal pilihan hari ini