10 March 2009

Anwar ... makanlah dgn siapa pun.

(Malaysiakini) ~ Prime Minister Abdullah Ahmad Badawi today had lunch and a rare meeting with Opposition Leader Anwar Ibrahim at a function in Hulu Langat, Selangor.

Timbul pelbagai spekulasi bila berita ini keluar sehingga memaksa DSAI mengeluarkan kenyataan dalam blog beliau sebentar tadi. Pada saya apa masaalahnya setakat menerima jemputan penganjur dan makan bersama. Kalau ada yang rahsia perlu dibincangkan tak kan sebodoh itu mereka memilih tempat terbuka untuk berbincang.

Kesian jadi pemimpin besar ni serba tak kena jadinya. Banyak sangat orang yang suka buat spekulasi begitu begini.

Semalam baru saja sambut Maulidur Rasul .... hayati lah perjuangan Nabi dan cubalah belajar ikut sunnah Nabi. Nak jadi umat Nabi kena ikut sunnah Nabi.

7 comments:

  1. Tuan Razif,

    Kita lunch kat mana hari ni?....

    ReplyDelete
  2. menteri besar perak ada dua, kita lunch dgn kedua-duanya kan best.

    ReplyDelete
  3. menteri besar satu jek yb....yg lg sorg tu mamak tukang hidang lunch...biar sy yg minta ordernye,"DEY ZAMBRY, NAN CHEESE SATU !!!"

    ReplyDelete
  4. ooo .... baru teman tau yang seorang tu mamak tukang hidang, ingatkan MB.yahya anta nak order apa? ana tosey aje cukuplah.. nak jaga kesihatan.. itu pun kalau lalu makan bila yang tukang order tu hantar

    ReplyDelete
  5. Dey.. Mamak bagi Kopi Jantang sama Roti Jantang tak mau bawang satu

    ReplyDelete
  6. kari kambing satu....dal sambal roti canai banjir

    ReplyDelete

Recent Posts

Recent Posts : Dr Siti Mariah

Popular Posts

Artikal pilihan hari ini