25 September 2009

Persekitaran kurang nyaman

Alahai, raya tahun ni paling tak meriah ....Banyak gangguan fikiran dan otak pun dok mula berkecamuk .....ramai yang dok hentam sana sini .... dah tak aman macam dulu lagi ..... banyak cerita sana sini yang tak sedap didengar ..... Apa dah Jadi?

Baca sana baca sini .... Tun Mahathir pun dah masuk daun, dia komen macam-macam fasal pakatan ikut sedap dia ajelah.... macam biasa lah.

Kan nama yang diguna pakai ialah Pakatan Rakyat, apa fasal tak berpakat? Rakyat mula bertanya. Apa nak jawab.

Moga-moga cerita sekadar cerita .... last nanti terpaksalah ke3 tiga bos besar duduk round table and keluar statement ..... pas tu terus salam-salaman dan peluk-pelukan.... selesai satu perkara.....
Amin. Tapi macam tak serik je .... tak lama lepas tu keluar lagi satu hal yang rakyat tak suka. Jagalah Negeri Selangor baik-baik.... Amanah Rakyat tu.

Suburkan budaya tegur-menegur Hapuskan budaya ugut... (Roslan sms)
That fellow 'main wayang' ( penarik beca 25/9/09)
PAS tetap komited bersama Pakatan Rakyat (Harakah Daily 25/9/09)
Hadiah penyapu untuk PAS Selangor (Kelab Greenboc 25/9/09)
'PAS should get rid of Hasan Ali' (Malaysiakini 25/9/09)
Lessons from Japan for Pakatan Rakyat (Malaysiakini 25/9/09)
Keluar Pakatan?: Nabi tidak pernah khianati perjanjian!! (Al-Bakistani 25/9/09)
Hasan Ali Antara Ikhlas Atau Hipokrit? (Ikut Suka Aku 25/9/09)

1 comment:

  1. Tuan Anonymous

    Terima kasih kerana berkunjung ke blog ini dan memberikan comments.

    Cumanya kami minta maaf kerana terkadang kami tidak dapat menyiarkan comments tuan kerana kami tidak mahu pengikut setia blog ini yang telah mencapai hits hampir 50K terkeliru dengan comments tuan.

    Tuan boleh terus menulis dan memberi sebarang comments terhadap tulisan kami ikut suka hati tuan tetapi mana-mana comments yang kami rasa tidak patut disiarkan maka kami mohon maaf, walau bagaimana pun kami tetap baca cuma tidak disiarkan.

    Kalau comments itu tuan rasa patut dikongsikan dengan pengunjung blog yang lain harap tuan boleh menulis dengan berbudi bahasa sikit kerana 'bahasa jiwa bangsa'

    ReplyDelete

Recent Posts

Recent Posts : Dr Siti Mariah

Popular Posts

Artikal pilihan hari ini